Datoer for Messy Church forår 2019

1. marts

3. maj

7. juni

Vi hørte om Johannes døberen, der ventede på Jesus.

Og om at "vi venter", som koret sang for os.

Og så blev der lavet stjerner i massevis, til- og frakort og spillet spil

Vi havde besøg af Anne-Dorthe, som fortalte lignelsen om de to sønner. Koret gav den gas på den rigtig gode måde og vi lavede mange hænder...

Vi hørte om bønnen Fadervor, og gik alle på Fadervor ud af kirken.

Og så fik vi pandekager i massevis!

8. juni

Vi hørte om Daniel der kom i løvekulen, men blev reddet af Gud.

Koret sang for sidste gang sammen med Mette.

Messy Church 4. maj

Vi hørte om Jesus, der for til Himmels, sang en masse takkesange i kirken og lavede sæbebobler (som også for til himmels)

Messy Church 6. april

Vi hørte om Jesu opstandelse og malede bla. på sten.

Messy Church i Nørre Løgum kirkes menighedslokaler på Nørregade 7!

Mad, hygge og spændende aktiviteter for børn og deres forældre. Det er hovedingredienserne i Nørre Løgum kirkes tilbud til børnefamilier.

”Vi har lavet et arrangement, der er målrettet de mange helt almindelige børnefamilier i området. Derfor slutter vi så tidligt, at man kan komme hjem med børnene omkring sengetid, og derfor er der aktiviteter for alle aldre”, fortæller sognepræst Bent Oluf Damm, der er blandt initiativtagerne til det nye familie-arrangement i Nørre Løgum kirke.

Arrangørerne håber, at mange børnefamilier har lyst til at møde op til en sjov aften i konfirmandstuen, hvor maden bliver serveret, opvasken taget, og hvor børnene kan lege med hinanden og hele familien hygge sig med fælles aktiviteter.

”Som kirke skal vi være noget for hele sognet – også de børnefamilier, som normalt måske har svært ved at passe ind i kirkens rammer. Derfor starter vi dette tiltag, som måske er lidt mere rodet og larmende end kirken normalt er, og hvor alle kan komme fuldstændig, som de er. Vi håber, at mange familier, med børn i alle aldre, vil opleve det som en hjælp og et pusterum i en travl hverdag”, fortæller præsten.

Der er planlagt Messy Church ca. en gang om måneden. Programmet vil hver gang være: Drop-in kl. 16.30, aktivitet kl. 17.00, bibelhistorie kl. 17.45 og spisning kl. 18.00.

Spørgsmål og forhåndstilmelding kan rettes til sognepræst Bent Oluf Damm på tlf.: 74 74 33 43 eller kirkemedarbejder Birte Møller på tlf.: 29902409.

Nr. Løgum kirkes konfirmandstue, Nørregade 7, 6240 Løgumkloster.