Mere information

For mere information, besøg Åbner eksternt link i et nyt vindueMessy Churchs hjemmeside

Datoer for Messy Church efterår 2017

6. okt.

3. nov.

1. dec.

Messy Church 1. september

Vi hørte om den første menighed, hvordan de fortalte budskabet om Jesus videre, og fik hjælp af Helligånden

Messy Church 2. juni

Vi hørte om pinsen og lavede aktiviteter med ild og vind

Messy Church 7. april

Rudolf fortalte om påsken og vi sang om et får med krøllet hår

Messy Church 3. marts

Vi hørte om Jesus der helbredte 10 spedalske.

Messy Church 3. februar

Vi hørte om Gideon, som mødte en engel og gjorde hvad Gud befalede, selvom han slet ikke syntes han var god nok til det.

Messy Church 6. januar

Vi hørte om de hellige 3 konger, lavede stjerner i massevis og prøvede at dufte til bla. myrra!

Messy church 9. december

Her blev lavet havregrynskugler, evighedskalendere, spillet nødde-curling og kokkene lavede dejlige farsbrød.

Messy Church d. 4. november. Stjerneløb og korsang med én sej korpige.

Messy Church i Nørre Løgum kirkes menighedslokaler på Nørregade 7!

Mad, hygge og spændende aktiviteter for børn og deres forældre. Det er hovedingredienserne i Nørre Løgum kirkes tilbud til børnefamilier.

”Vi har lavet et arrangement, der er målrettet de mange helt almindelige børnefamilier i området. Derfor slutter vi så tidligt, at man kan komme hjem med børnene omkring sengetid, og derfor er der aktiviteter for alle aldre”, fortæller sognepræst Bent Oluf Damm, der er blandt initiativtagerne til det nye familie-arrangement i Nørre Løgum kirke.

Arrangørerne håber, at mange børnefamilier har lyst til at møde op til en sjov aften i konfirmandstuen, hvor maden bliver serveret, opvasken taget, og hvor børnene kan lege med hinanden og hele familien hygge sig med fælles aktiviteter.

”Som kirke skal vi være noget for hele sognet – også de børnefamilier, som normalt måske har svært ved at passe ind i kirkens rammer. Derfor starter vi dette tiltag, som måske er lidt mere rodet og larmende end kirken normalt er, og hvor alle kan komme fuldstændig, som de er. Vi håber, at mange familier, med børn i alle aldre, vil opleve det som en hjælp og et pusterum i en travl hverdag”, fortæller præsten.

Der er planlagt Messy Church ca. en gang om måneden. Programmet vil hver gang være: Drop-in kl. 16.30, aktivitet kl. 17.00, bibelhistorie kl. 17.45 og spisning kl. 18.00.

Spørgsmål og forhåndstilmelding kan rettes til sognepræst Bent Oluf Damm på tlf.: 74 74 33 43 eller kirkemedarbejder Birte Møller på tlf.: 29902409.

Nr. Løgum kirkes konfirmandstue, Nørregade 7, 6240 Løgumkloster.