Download programmet til formiddagscafé efterår 18

Datoer for formiddagscafé 2018

21. august

19. juni

Krigsveteran, Michael Ransby, fortalte om livet som udsendt, og hvordan han nu lever med de spor det har sat i hans liv. Med sig havde han hundene Buller og Bjørn, som nu altid går ved hans side.

15. maj

Pædagog, diakon, soldaterhjemsleder mm., Ruth Brik Christensen Herning, fortalte levende og medrivende om sine oplevelser som forstående og lyttende ”mor” for udsendte danske soldater i Irak, Libanon og Afganistan

17. april

Henry Raabjerg, Agerskov, fortalte om sit liv og de mennesker han har mødt. "Fra bondedreng til præst"

13. marts

Lene Margaard Pedersen, Caféleder på Café Parasollen, Haderslev, fortalte om "Glæden ved at se det andet menneske"

20. februar

Stiftspræst fra Folkekirkens tværkulturelle center, Daniel Ettrup Larsen: " En fremmed kan blive min ven - store muligheder og udfordringer i mødet med nydanskere i sognet"

23. januar

Anne Line Lund Birkmose fortalte om hendes tur til Australien og Fillipinerne under overskriften " Med stetoskopet om halsen og evengeliet på hjertet i Manila"

Kirsten Bjerrum fortalte om Stinne mæ æ Bibel

Mette Frost Clausen havde en sang-time. Både kaffe og sang foregik i kirken, da der var kommunalvalg i Menighedslokalerne

Formiddagscafe 19. september

Stiftspræst for diakoni, Ribe Stift, Ian Ørtenblad-Andsager fra Døstrup fortalte om kirkeligt socialt arbejde.

Formiddagscafe 15. august

Aksel Kristiansen, Aabenraa, fortæller om "Mit liv fra hyrdedreng til omvandrende alt-mulig-mand", og Gerhardt Gehrt spiller på harmonika til fællessangene.

Glimt fra sidste formiddagscafè før sommerpausen

Bente Kjær Jensen fortæller og viser billeder fra Indien