21/1 kl. 16.30
4/2 kl. 10.30

Læs nyeste kirkeblad

KOM TIL FORMIDDAGSCAFÈ tirsdag 23. januar kl. 9.30

"Med stetoskopet om halsen og evangeliet på hjertet i Manila"

Medicinstuderende  Anne Line Birkmose

MESSY CHURCH

Kom til Messy church fredag 2. februar

Der er drop in kl 16.30, hvor alle er velkomne til at få en kop kaffe/the eller saft.

Efter aktiviteter og andagt, nyder vi en lækker ret sammen

og siger på gensyn før kl 19.00.

Tilmelding til bod(at)km.dk eller 74743343 Bent Oluf Damm

Kirkehøjskole i Sønderjylland er et unikt tilbud til dig, der er kommet på sporet af Jesus og gerne vil lære ham bedre at kende ud fra de bibelske skrifter. Du er måske glad for gudstjenesten og det kristne fællesskab og læser jævnligt i Bibelen. Men du længes efter noget mere! Du er sulten efter en dybdegående, relevant og livsnær undervisning, så du kan blive opbygget og klogere på troen og livet med Gud.

KLIK PÅ OVERSKRIFTEN FOR AT LÆSE HELE PROGRAMMET.

NYT: Nørkleklub i Nørre Løgum Kirke

Har du lyst til at være med til at strikke dåbsklude?

og samtidig nyde det gode samvær med andre strikke-interesserede, er du meget velkommen!

Der er også mulighed for at strikke strømper, vanter, halstørklæder og kludetæpper, som gives til de, der trænger)

Vi mødes i Kirkens Menighedslokaler (Nørregade 7) Første gang er tirsdag 6. februar kl. 14.00-16.00.

Medbring dine egne strikkepinde nr. 2,5 eller 3.

Vel mødt til hyggeligt samvær med glødende strikkepinde og en god snak omkring kaffen!

Ved spørgsmål:

kontakt kirkemedarbejder Birte Møller 2990 2409

Har du garnrester liggende?

Så vil Nørkleklubben modtage det med tak!

Aflever det gerne til Birte på det lille kontor ved Menighedslokalerne

På kirkegården

Den nye indgangssti til kirken blev indviet med kirkekaffe søndag den 3. december

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Bogsalg i konfirmandstuen

Der er et mindre bogsalg i Kirkens Menighedslokaler.

Der er forskellige bøger for både børn og voksne med kirkeligt og kristent indhold. Bøgerne er hovedsageligt fra Forlagsgruppen LOHSE. Nærmere oplysninger fås hos sognepræsten.