27/4 kl. 10.30
5/5 kl. 10.00

MESSY CHURCH

Kom til Messy church fredag 4. maj

Der er drop in kl 16.30, hvor alle er velkomne til at få en kop kaffe/the eller saft.

Efter aktiviteter og andagt, nyder vi en lækker ret sammen

og siger på gensyn før kl 19.00.

Tilmelding til bod(at)km.dk eller 74743343 Bent Oluf Damm

Nr. Løgum Menighedsråd har købt/ solgt jord

Nr. Løgum Menighedsråd har indkøbt et lille stykke jord nordøst for kirken. Jordstykket har tidligere tilhørt Tønder kommune.

Menighedsrådet har med dette ønsket at sikre at grunden ikke bebygges eller på anden måde benyttes så det kunne blive til gene for kirke og kirkegård. Nu er der så forskellige overvejelser i gang for at finde ud af hvordan stykket bedst anvendes. Foreløbig er Kirkegårdens medarbejdere gået i gang med at fælde, beskære og rydde op på jordstykket.

Finansiering af jordkøbet er sket ved frasalg af et mindre stykke jord vest for Koldingvej.

Torsdag 5. april kl. 10 i Kirken

Hvis du og din baby ikke kan den første gang, er du velkommen til at springe på holdet senere!

Klik på overskriften og se folder med kontaktoplysninger.

VELKOMMEN!

Har du garnrester liggende?

Så vil Nørkleklubben modtage det med tak!

Aflever det gerne til Birte på det lille kontor ved Menighedslokalerne

Sig Goddag til Solveig og Jakob

når I møder dem på kirkegården

Kirkekoret

Juhuu - der er kommet flere medlemmer til kirkekoret!

Der øves hver onsdag kl 15.15-16.15 i menighedslokalerne

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Bogsalg i konfirmandstuen

Der er et mindre bogsalg i Kirkens Menighedslokaler.

Der er forskellige bøger for både børn og voksne med kirkeligt og kristent indhold. Bøgerne er hovedsageligt fra Forlagsgruppen LOHSE. Nærmere oplysninger fås hos sognepræsten.