25/2 kl. 10.00
4/3 kl. 10.00

Afslutning for Minikonfirmanderne

4. februar var der afslutning for Minikonfirmanderne, som sang i kirken sammen med kirkekoret

Nørkleklub i Nørre Løgum Kirke

Har du lyst til at være med til at strikke dåbsklude?

og samtidig nyde det gode samvær med andre strikke-interesserede, er du meget velkommen!

Der er også mulighed for at strikke strømper, vanter, halstørklæder og kludetæpper, som gives til de, der trænger)

Vi mødes i Kirkens Menighedslokaler (Nørregade 7) om tirsdagen i LIGE uger kl. 14.00-16.00.

Medbring dine egne strikkepinde nr. 2,5 eller 3.

Vel mødt til hyggeligt samvær med glødende strikkepinde og en god snak omkring kaffen!

Ved spørgsmål:

kontakt kirkemedarbejder Birte Møller 2990 2409

Kirkehøjskole i Sønderjylland er et unikt tilbud til dig, der er kommet på sporet af Jesus og gerne vil lære ham bedre at kende ud fra de bibelske skrifter. Du er måske glad for gudstjenesten og det kristne fællesskab og læser jævnligt i Bibelen. Men du længes efter noget mere! Du er sulten efter en dybdegående, relevant og livsnær undervisning, så du kan blive opbygget og klogere på troen og livet med Gud.

KLIK PÅ OVERSKRIFTEN FOR AT LÆSE HELE PROGRAMMET.

Ny gravermedhjælper ansat

1. marts starter Solveig M. Gehrt, Rømø som gravermedhjælper og afløser som kirketjener.

Solveig har været ansat ved Bevtoft kirke som gravermedhjælper og kirketjener i sammenlagt 19 år, og hun er desuden uddannet bedemand.

Vi glæder os til at Solveig bliver en del af arbejdsfællesskabet omkring Nr. Løgum Kirke!

Kirkekoret

Juhuu - der er kommet flere medlemmer til kirkekoret!

Der øves hver onsdag kl 15.15-16.15 i menighedslokalerne

Har du garnrester liggende?

Så vil Nørkleklubben modtage det med tak!

Aflever det gerne til Birte på det lille kontor ved Menighedslokalerne

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Bogsalg i konfirmandstuen

Der er et mindre bogsalg i Kirkens Menighedslokaler.

Der er forskellige bøger for både børn og voksne med kirkeligt og kristent indhold. Bøgerne er hovedsageligt fra Forlagsgruppen LOHSE. Nærmere oplysninger fås hos sognepræsten.