Vi fik æbleskiver!
Vi hørte om julen, og om hvordan Gud havde planlagt at Jesus skulle komme. Der var profeter, som ventede på ham allerede 1000 år før han blev født.

Og så dansede vi fjollet til Ele-ele-fant sangen og havde kimsleg.

I Kirken så vi de skamler, som kisten til begravelser bliver stillet på.

Vi hørte om Maria der fik besøg af englen, med besked om at hun skulle føde en Kongesøn - Jesus

Vi snakkede om engle, og sluttede af med en tur i kirketårnet, hvor vi sang.

Vi hørte om Israelitternes ørkenvandring og om kobberslangen.

Ligesom israelitterne kunne se på kobberslangen og blive reddet, kan vi bede til Jesus.

Vi skrev vore egne bønner.

Tilsidst smagte vi på brødet i kirken

Vi lærte Fadervor. Vi lavede flip-flapper med Fadervor og hoppede Fadervor på gulvet

Vi snakkede om alle de gode gave vi har fået, og hørte om de første 7 dage, da Gud gav os de HELT store gaver: lyset, vandet, det tørre land, solen og månen så vi kan tælle dagene, fugle og havets vrimmel af dyr og ikke mindst alle levende væsener på jorden, både de, som går på to ben og de, som går på flere. Og Gud syntes det var virkeligt godt, og Han hvilede på den 7. dag og nød alle de andre gode gaver.

Vi snakkede om Jesu dåb, lavede selv en døbefont af gasbeton, og sluttede ved kirkens døbefont.

Opstart med franskbrød, kirke-løb og masser af sang og snak om dåb og bøn